Piggsvinsteatern - en fantastisk förening på Söderslätt!

Piggsvinsteaterns grundare död

Det är med stor sorg och saknad vi berättar att vår käre vän och kollega Magnus Christmar inte finns med oss längre. Han fick plötsligt hjärtstopp i hemmet och avled senare på Ystads lasarett fredagen den 5 juni.

 

Magnus var en av de som grundade Piggsvinsteatern för 35 år sedan och han har sedan dess varit en av de viktigaste drivkrafterna. Han var en mentor för många barn och ungdomar och spred alltid värme och glädje omkring sig.

Magnus var dessutom oerhört musikalisk och en fantastisk vissångare. Ingen var riktigt som Magnus. Han hade sin egen personliga och härliga stil.

Vila i frid älskade Magnus, tack för allt du gav oss.

Sparbanksstiftelsen stöttar

Piggsvinsteatern var på anslagsutdelningen med Sparbanksstiftelsen igår. Ett anslag på 10 000 kr som föreningen fick till sommarens produktion 2020 på Isie Tio.

Detta innebär att Piggsvinsteaterns populära sommarunderhållning fortsätter nästa år.

Stort tack till Sparbanksstiftelsen och Swedbank som tror på vår verksamhet!

Mer information om sommarproduktionen följer.

Vill du också bli ett Piggsvin?

Teater hjälper människor att förstå sig själva, andra och världen. På teatern öppnas nya världar och upplevelser. Det kan också vara så enkelt att det är kul att göra något skapande tillsammans! Vill du också bli ett Piggsvin?

 

Vi i Piggsvinsteatern har verksamhet för barn, ungdomar och vuxna från förste klass och uppåt. Ibland behöver vi även ha hjälp med scenbygge och teknik.

Är du intresserad?

För mer information ring Ulrika Christmar Stafström på helger eller

på kvällstid på nr. 0709-573115.

 

Varmt välkommen!

  • Instagram
  • Facebook

© 2016 av Piggsvinsteatern

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now